Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

Fronius Accupocket

  • Varjenje brez povezave z električnim omrežjem in brez omejitev kakovosti vara
  • Izredno obstojna Fronius baterija, ki omogoča varjenje do elektrod debeline 3,2
  • Baterija se 90% napolni v samo 30ih minutah


Fronius Accupocket

Varilni aparat Fronius Accupocket nam omogoča varjenje z elektrodo in TIG brez povezave z električnim omrežjem in brez omejitev kakovosti varjenja. S tem so v Froniusu združili dva segmenta podjetja, baterijski polnilci in varilna oprema, v en vrhunski izdelek – AccuPocket.

Video: Fronius AccuPocket


Neomejena mobilnost

Velika potreba po mobilnosti varilnih aparatov je gnala Fronius v razvoj popolnoma novega produkta v katerem se odlično prepletata inovativnost in najnovejša tehnologija. Visoko učinkovita vgrajena litij-železo-fosfatna baterijska celica omogoča dolgo obstojnost baterije.

Zahvaljujoč Fronius pametnemu polnilcu se je povečalo število polnilnih ciklov, prav tako pa se na bateriji ne pojavlja tako imenovani »spominski efekt«. Povprečen čas polnjenja je približno 50 minut, z vključenim načinom »Hitro polnjenje« pa se baterija 90%-no napolni v samo 30-ih minutah.


AccuBoost tehnologija

Z AccuBoost tehnologijo varilni izvor Fronius AccuPocket zagotavlja najboljše varilne rezultate. Vidne so izboljšave tako pri vžigu, dinamiki in stabilnosti obloka. 

Naprava je na voljo tako v klasični kot tudi TIG verziji.

Accupocket Fronius

 


Premikamo meje mogočega

Fronius AccuPocket s svojimi 11 kilogrami predstavlja idealno napravo za varjenje na nedostopnih krajih in tam kjer je priklop na električno omrežje oteženo. Število prevarjenih elektrod z enim baterijskim ciklom je odvisen od debeline elektrod in varilnih parametrov. Pri varjenju s 60 Amperi in elektrodami debeline 2,5mm lahko s polno baterijo prevarimo kar 18 elektrod. Varjenje je možno z elektrodami do debeline 3,25 mm.

Prenosni varilni aparat

Aparat je možno v hibridnem načinu uporabljati tudi kot klasično MMA varilno napravo pri priklopu na električno omrežje. Hkratno polnjenje baterije in varjenje omogoča hiter prehod med delom v delavnici in na terenu. Omeniti je potrebno še možnost priklopa na manjše generatorje električne energije (2 kVA namesto 6 kVA), ki varilcu omogočajo daljše terensko varjenje. Razlika od klasičnih varilnih aparatov je v tem, da je velikost generatorjev na katere lahko priklopimo Fronius Accupocket veliko manjša, ker omogoča varilcev veliko mobilnost, takrat ko jo zares potrebujejo.

Fronius aparati


Fronius AccuCare

Z dodatno opcijo AccuCare je na voljo brezskrbi 5 - letni paket, ki zagotavlja 5 letno polno garancijo na varilni izvor. V kolikor baterija varilnega izvora AccuPocket pade pod 70 % se baterija brezplačno zamenja


Za več informacij in demonstracijo naprave nas lahko pokličete na številko 01 23 61 420 ali pa nam pošljete povpraševanje preko spodnjega obrazca.


Podobni artikli

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.