Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

Shranjevanje "JOB" parametrov

  • Varilni izvori Fronius v "Job" verziji
  • Shranjevanje parametrov v en "JOB"
  • Preprosto nastavljanje varilnih izvorov

Shranjevanje "JOB" parametrov

Z digitalizacijo varilnih izvorov se je odprla opcija shranjevanja varilnih parametrov na programska mesta. Slednje prinaša vrsto prednosti in omogoča uspešno reprodukcija posameznega vara.

fronius


 

Tako pri TIG kot MIG MAG varilnih aparatih je možno po izbiri programa in varilnih parametrov shraniti nastavitve na posamezno programsko mesto. Število programskih mest se razlikuje glede na varilni aparat. 

fronius magicwave


Easy JOB

Funkcijo Easy JOB prinašajo aparati Fronius TPS/i in TransSteel. Slednje omogoča hitro preklapljanje med manjšim številom JOB-ov, ki si jih shranimo na hitro dostopna mesta. Tako imamo na kontrolni plošči tipko za priklic posameznega parametra. Podobno kot na radijskih sprejemnikih je preklop hiter in preprost.

transsteel


Job Master gorilnik

Opcijsko lahko tako pri TIG kot MIG MAG aparatih izbirate med JOB Master gorilniki. Slednji omogočajo preklop med shranjenimi "Job-i" kar med varjenjem direktno na gorilniku. Video prikaz nove generacije "Job Master" gorilnikov z opcijo Push-Pull si lahko ogledate spodaj.

Video: Nova generacija PushPull gorilnikov Fronius

Podobni artikli

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.