Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

Potrošni deli za varjenje in rezanje

V podjetju Ingvar d.o.o. vam ponujamo vrsto varilnega materiala, ki ga boste dnevno potrebovali pri vašem delu. Odlikuje nas hitra dobava, tako da vaše podjetje nikoli ne bo obstalo zaradi pomanjkanja varilnega materiala.

Potrošni deli Fronius

Ponujamo vam originalni potrošni material za vse tipe varilnih gorilnikov Fronius Na spletni strani ponujamo pregled potrošnih delov za Fronius gorilnike.

Več informacij lahko najdete v rubriki Potrošni deli gorilnikov.


Potrošni material Hypertherm

Ponujamo vam potrošni material za vse tipe plazemskih rezalnikov in gorilnikov Hypertherm. Smo uradni zastopnik za plazme PowerMax in vam ponujamo originalne potrošne dele Hypertherm.

Prenesite si Katalog potrošnih delov Hypertherm.

Hypertherm potrošni deli


Potrošni deli CentriCut

Centricut potrošni deli so del asortimana ponudbe podjetja Hypertherm. Gre za potrošne dele za plazemsko in lasersko rezanje optimalne kvalitete in ugodne cene!

Potrošni deli za plazemsko rezanje CentriCut

Ponujamo potrošne dele CentriCut, ki so primerni za plazemsko rezanje s plazmami vseh večjih poroizvajalcev - ESAB, Kjellberg, Koike... Tako dobite potrošne dele primerljive kvalitete originalnim, vendar po nižji ceni.

Potrošni deli za lasersko rezanje CentriCut

Ponujamo potrošne dele CentriCut, ki so primerni za CO2 in Fiber laserje vseh večjih poroizvajalcev laserjev - Amaga, Trumpf, Bystronic... Tako dobite potrošne dele primerljive kvalitete originalnim, vendar po nižji ceni.


Ponujamo vam ugodno ceno za dolgoročno sodelovanje pri obnovi potrošnega varilnega materiala. Če želite posvet o pogojih sodelovanja, nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 01 23 61 420 oziroma izpolnite kontaktni obrazec spodaj.


 

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.