Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

Potrošni deli Fronius

V podjetju Ingvar vam ponujamo kompleten asortiman originalnih potrošnih delov za gorilnike Fronius kot tudi nekaterih drugih proizvajalcev gorilnikov. Ker imamo večino potrošnih delov na zalogi, nas odlikujejo hitra dobava izdelkov, prav tako pa vam z veseljem pomagamo pri naročilu. Pri vseh ročnih gorilnikih si lahko na tem spletišču prenesete seznam potrošnega materiala. Najdete ga na strani posameznega gorilnika.


TIG gorilniki

Gorilnik TIG

 

 

 

 

 

 

Pri naročilu potrošnih delov gorilnikov, nam lahko posredujete točne Fronius kode ali pa sam sporočite ime gorilnika ter potrošnega dela, ki ga potrebujete.

Na spletni strani ingvar.si lahko na spletnem mestu posameznega gorilnika najdete seznam potrošnega materiala.

TIG gorilniki Fronius

Če pri naročilu potrebujete pomoč, nas lahko pokličete na 01 23 61 420 ali pa se obrnite direktno na naše komercialiste preko spodnjega obrazca.


MIG / MAG gorilniki

MIG / MAG gorilnik Fronius

 

 

 

 

 

 

Ponujamo vam prav tako vse potrošne dele za gorilnike MIG / MAG. Posredujete nam lahko točne Fronius kode za potrošne dele, ali pa ime gorilnika in ime dela, ki ga potrebujete.

Na spletni strani ingvar.si lahko na spletnem mestu posameznega gorilnika najdete seznam potrošnega materiala in kontaktnih šob.

MIG MAG gorilniki Fronius


Če pri naročilu potrebujete pomoč, nas lahko pokličete na 01 23 61 420 ali pa se obrnite direktno na naše komercialiste preko spodnjega obrazca.


 

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.