Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

 Storitve

Ne glede na visoko kakovost proizvodov si prizadevamo za celovito postprodajno podporo proizvodom, ki se začne že z predhodnim testiranjem predsestavljenih komponent, nadaljuje z zagonom sistema pri uporabniku, dodatno pa nudimo tudi podporo proizvodnji z organiziranjem dodatnih usposabljanj kadrov in optimiranjem varilnih tehnologij. Prizadevamo si z dodatnimi aktivnostmi povečati uporabnikovo zadovoljstvo.


 Servis varilni aparatov Fronius in preventivni pregledi varilnih aplikacij

Če imate težave s Fronius strojno opremo nas pokličite na številko 01 23 61 420.

Za lažjo identifikacijo težave, nam vedno sporočite "error" kodo, ki vam jo izpiše vaš Fronius varilni aparat.

Ponujamo tudi storitev preventivnih pregledov varilnih aparatov in varilnih robotskih celic - za optimalno delovanje in najdaljšo življenjsko dobo varilnih aplikacij.

 


 Podpora varjenju

Pomoč pri nastavljanju varilnih parametrov varilnega aparata Fronius. Za učinkovitejšo podporo, nam pošljite čim več podatkov o varilni aplikaciji - osnovni material, dodajni material, varilne zahteve...


Šolanje uporabe varilnih aparatov

Našim strankam nudimo šolanje uporabe varilnih aparatov. Ob predaji novih varilnih aparatov zagotovimo ustrezno šolanje varilcev za nemoteno in pravilno uporabo varilnih aparatov Fronius.


 Izposoja varilnih aparatov

Našim strankam nudimo opcijo izposoje varilnih aparatov. Za pripravo ponudbe, nam pošljite želen termin izposoje, želen tip varilnega aparata in želeno količino.


  Preizkus in demonstracija varilnih aparatov

Našim strankam nudimo opcijo preizkusa varilnih aparatov na lastni aplikaciji. Pokličite nas in se dogovorite za termin preizkusa in demonstracije!


Za več informacij o produktu nas pokličite na 01 23 61 420.


 

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.