Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

Cenik varilni aparati Fronius - Izberite najboljše za vaše varjenje

V podjetju INGVAR d.o.o. vam ponujamo najkakovostnejšo varilno opremo znamke Fronius. Gre za profesionalno varilno opremo, namenjena doseganju najboljših varilnih rezultatov, dolgi življenjski dobi in najtežjim varilnim razmeram.

Fronius varjenje


 Izbira varilnega aparata Fronius

Pri pripravi ponudbe se prilagodimo vsakemu kupcu posebej, saj je konfiguriranje varilnega kompleta Fronius prilagojeno vsakemu varilcu posebej. Izbirate lahko med MMA, TIG in MIG/MAG (varilni aparati CO2) Fronius varilnimi inverjetji, ki zagotavljajo najvišjo kvaliteto varjenja!

Varilni aparati Fronius so lahko vodno/zračno hlajeni, pripravljeni z različnimi dolžinami gorilnikov, postavljeni na voziček ali pa v stacionarni verziji...

Pokličite strokovnjake za Fronius varilni aparat in zahtevajte ponudbo za varilni komplet popolnoma prilagojen vašim potrebam!

Za konfiguracijo varilnega aparata nas pokličite na telefonsko številko 01 23 61 420 ali pa nam pošljite poizvedbo preko kontaktnih obrazcev na spletni strani. Kot generalni zastopnik vam nudimo odziv v najkrajšem možnem času!

Telefonska številka pisarne: 01 23 61 420

Elektronska pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

varilni aparat fronius


Plačilo in naročilo

Preglejte našo ponudbo in izberite ustrezno opremo za vaše potrebe. Poleg možnosti takojšnega plačila vam ponujamo možnost poslovnega leasinga in možnost finančnega leasinga preko naših poslovnih partnerjev.

Za ponudbo plačila preko leasinga nas kontaktirajte.


Varilna in rezalna oprema

Preglejte ponudbo varilne opreme podjetja Ingvar d.o.o. Zagotavljamo vam ugodne cene in kvalitetno opremo! Ponujamo vse od varilnih mask, wolfram elektrod, zaščitne opreme do brusilnikov elektrod. Vse namenjeno kvalitetnemu delu in dolgi življenjski dobi!

Želite prejeti Katalog varilne in rezalne opreme? Prijavite se preko spodnjega obrazca in poslali vam bomo aktualni katalog!

{chronoforms}katalog{/chronoforms}

varilna maska fronius v nahrbtniku


 Plazemsko rezanje

Serija ročnih plazma rezalnih sistemov Hypertherm je prav tako prilagojna posameznemu uporabniku. Izbirate lahko med različnimi močmi plazemskih rezalnikov in mu prilagodite dolžino gorilnika, ki ga potrebujete. Z opcijo CPC imate napravo pripravljeno tudi za priklop na avtomat za rezanje.

Pregled modelov Hypertherm plazemskih rezalnikov

Pokličite nas in si pridobite ponudbo za rezalni komplet prilagojen vašim potrebam!

Ponujamo tudi plazemske CNC rezalnike SwiftCut, ki zagotavljajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno rezalne mize. Za več informacij nas kontaktirajte.

Telefonska številka pisarne: 01 23 61 420

Elektronska pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

plazemske rezalne mize

 

Povezava do spletne predstavitve proizvajalca Hypertherm PowerMax in SwiftCut.


 Dodajni material za varjenje

Ponujamo vam varilne palice in žice Nemškega proizvajalca, ki zagotavljajo nemoteno varjenje. Vse karakteristike Fronius varilnih aparatov so pripravljene z dodajnim materialom, ki ga ponujamo!

Cene dodajnega materiala so odvisne od cen surovin na trgu. Pokličite nas in si pridobite ceno za posamezni dodajni material.

Pregled dodajnih varilnih materialov

Dodajni material za varjenje Alunox

 

Povezava do spletne predstavitve dobavitelja dodajnega materiala pri varjenju Alunox.


 Baterijski polnilci Fronius

Fronius baterijski polnilci za trakcijske (viličarji) in startne (avtomobili) baterije vam z najnaprednejšo tehnologijo prinašajo prihranke pri električni energiji in podaljšujejo življenjsko dobo baterije. Tako se vam naložba hitro povrne poleg tega pa vam zagotavljajo avtomatsko nemoteno polnjenje vaših baterij!

Cena (moč) polnilca je odvisna od velikosti vaše baterije in časa, v katerem mora biti baterija napolnjena. Za pripravo ponudbe smo vam na voljo na spodnji telefonski številki.

Telefonska številka: 031 839 692

Elektronska pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pregled baterijskih polnilcev Fronius

Polnilec za viličar Fronius


Za dodatne informacije in pripravo ponudbe smo vam na voljo na telefonski številki 01 23 61 420 ali preko spodnjega obrazca.


 

 

Podobni artikli

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.