Demonstracija naprav

Se želite prepričate v kvaliteto naših naprav? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačno demonstracijo.

Katalog 2021

Želite prejeti naš katalog varilne in rezalne opreme 2021? Kliknite na sliko in se prijavite na brezplačen izvod.

Virtualni simulator varjenja Fronius

Izobraževanje varilcev v prihodnosti ima ime, imenuje se: Fronius virtualno varjenje.

Varilski začetniki lahko sedaj opravijo začetne treninge varjenja v virtualnem okolju s predhodno nastavljenimi parametri varjenja. Prednosti takšnega načina izobraževanja je čisto in varno izobraževalno okolje, kot tudi prihranek pri izobraževanju varilcev v višini 25%.

virtualno varjenje fronius

Mnoga podjetja se dandanes soočajo s pomanjkanjem usposobljenih varilcev. S Fronius virtualnim varjenjem se lahko varilski začetniki spoznajo z osnovami varjenja v inovativnem, tekmovalnem okolju, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. 

S 3D očali je varjenje izredno zanimivo in podobno realnim razmeram.

virtualni simulator varjenja


 Virtualni učitelj varjenja

Fronius virtualni simulator ima možnost nastavljanja učitelja varjenja. Le-te na podlagi treh parametrov, naklonu gorilnika, hitrosti varjenja in oddaljenosti konice gorilnika od varilne  površine, varilnemu začetniku predstavijo osnove varjenja.

Virtualni simulator

Virtualni simulator varjenja je nadvse primeren za vse varilne izobraževalne ustanove, kjer se morejo varilci usposobiti tako v standardnih kot specifičnih delovnih pogojih. Celotno delovno okolje na varilnem simulatorju je nastavljivo, tako da se lahko varilci izobražujejo v različnih varilnih pogojih in položajih glede na potrebe njihove specializacije. 


Različni varilni postopki

Virtualni simulator vajenja Fronius omogoča naslednje postopke varjenja:

  • MIG MAG ročno varjenje
  • TIG ročno varjenje
  • MMA ročno varjenje
  • MIG MAG robotsko varjenje

Prijavite se na predstavitev varjenja z virtualnim simulatorjem Fronius.

gorilnik simulator varjenja


Stroškovno učinkovita rešitev

S pomočjo varilnega simulatorja se izobraževanje varilcev izvede s kar 25% nižjimi stroški. Prihranek pri porabi varilnega materiala in obrabi varilnih aparatov omogoča varilnim šolam, da svoja sredstva usmerijo v tista področja, kjer jih resnično potrebujejo. Z rednimi nadgradnjami programske opreme, pa varilni simulator ostane ažuren z vso varilno tehnologijo, ki še prihaja. Simulator pa je na voljo v dveh različicah, kot mobilna in kot stacionarna verzija.

Video: Virtualno varjenje Fronius TIG

 

Za več informacij o produktu, si lahko pogledate zgornji predstavitveni video. Prav tako pa nas lahko pokličite na 01 23 61 420 ali pa nam pošljite povpraševanje preko spodnjega obrazca.


 

Mailchimp PopUp

Spletno mesto INGVAR.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta ali potrditve spodaj se strinjate s piškotki.